مزوتراپی یک شیوهی نوین درمانی است که بدون نیاز به جراحی و با کمترین تهاجم انجام میشود. مزوتراپی مو یکی از انواع مزوتراپی است که باعث تحریک رشد موها میشود و ریزش آن را متوقف میکند. در این مطلب قصد داریم شیوهی انجام این روش را توضیح دهیم و مزایای آن را بررسی کنیم.
نوع تزریق زیر جلدی متناسب با نوع دارو و مواد مصرفی مزوتراپی میتواند کاربردهای متفاوتی را برای آن ایجاد کند. مزوتراپی برای درمان مشکلات پوست و مو انجام میشود. با استفاده از مزوتراپی مو میتوان ریزش مو و آلوپسی را به طور موثری درمان کرد.
مزوتراپی و افزایش حجم مو و تقویت فولیکول برای افراد زیر موثر نیست و بهبودی در پرپشت کردن موهای آنها حاصل نمیکند.
تقویت مو و درمان ریزش مو با مزوتراپی مو یک روش کاربردی و موثر است اما برای تمام افراد قابل استفاده نیست. بارداری یکی از موارد منع مصرف مزوتراپی مو است. همچنین مزوتراپی در دوران شیردهی هم قابل انجام نیست.
مزوتراپی موی سر راهکار موثر کم پشتی و ریزش مو و درمان عارضههایی مانند شوره سر است. اما مزایای استفاده از مزوتراپی تنها محدود به این مورد نیست و شامل موارد زیر نیز است.
برای اینکه از انتخاب بهترین داروی تزریقی مزوتراپی مطمئن باشید، بهتر است این کار را به پزشک بسپارید. زیرا پزشک این توانایی را دارد که علت ریزش مو یا آسیبهای آن را تشخیص دهد و بهترین و مناسبترین محصول را به فرد پیشنهاد دهد..
اغلب بیماران قبل از شروع درمان با مزوتراپی از پزشک سوال میکنند، آیا مزوتراپی مو درد دارد؟ عوارض مزوتراپی مو چیست؟ یا در مورد اثربخشی آن سوال میکنند. برای اینکه ترس و اضطراب بیماران کم شود و نسبت به روند انجام درمان آگاهی داشته باشند بهتر است با شیوهی انجام این روش و عوارض آن آشنایی داشته باشند.
برخی از ویتامینها و مواد معدنی در اثر بالا رفتن سن یا ضعیف شدن بدن با کمبود مواجه میشوند، که با انجام تزریقات مزوتراپی میتوان این مواد را جایگزین کرد. به این ترتیب گردش خون در پوست سر افزایش مییابد و فولیکولهای مو برای رشد تحریک میشوند.
در این شیوه محلول سلول بنیادی به طور مستقیم در ریشهی فولیکول تزریق میشود و طی یک بازهی زمانی طولانی از ترشح هورمون DHT در بدن جلوگیری میکند و به این ترتیب مو با سرعت بیشتری رشد میکند.
سه مادهی اصلی که در تزریقات مزوتراپی مورد استفاده قرار میگیرد شامل موارد زیر است:
برای انجام مزوتراپی از آمپول مخصوص و سوزن استریل باید استفاده شود. دکتر مو با تزریق ترکیبات دارویی را به لایهی مزودرم در زیر اپیدرم ترکیبات را تزریق میکند. این لایه بین چربی و بافت پوستی قرار دارد.
همچنین مزوتراپی بعد از کاشت مو به دلیل تاثیری که در افزایش گردش خون در پوست سر دارد و با تامین مواد مغذی و افزایش تعداد فولیکولها موجب بالا رفتن موفقیت جراحی کاشت میشود.
انجام روش مزوتراپی با درد همراه نیست و تنها دردی که با انجام مزوتراپی احساس میشود درد هنگام تزریق است که شدید نیست.به طوریکه حدود ۹۰ درصد از بیمارانی که با این شیوه درمان میشوند از درد آن شکایتی ندارند. در واقع مزوتراپی یک شیوهی بدون درد است، عارضهی جدی و خطرناکی ندارد. فقط در برخی موارد ممکن است در محل تزریق تورم، کبودی و التهاب رخ دهد. در موارد نادری هم ممکن است محل فرو رفتن سوزن عفونت ایجاد شود.
طول دوره درمان مزوتراپی بستگی به وضعیت کم پشتی موی فرد متقاضی دارد. اما به طور معمول تعداد جلسات بین ۱۰ تا ۱۵ جلسه است و بین جلسات درمان حدود سه هفته فاصله قرار داده میشود. البته فاصلهی جلسات هم با توجه به نظر پزشک و طول دوره درمان قابل تغییر است. به طور مثال در شروع درمان معمولاً فاصلهی جلسات کم است، اما در جلسات پایانی فاصلهی بین تزریقها بیشتر میشود.
بعد از تمام شدن دورهی درمان در طول سال هم لازم است جلساتی برای یادآور تعیین شود. اثرگذاری کامل تزریقها بعد از به پایان رسیدن دورهی درمان مشاهده میشود. البته پیگیری درمان و وقفه نیفتادن بین جلسات موجب بالا رفتن اثربخشی میشود. در غیر اینصورت بیمار نتیجهی مطلوبی دریافت نمیکند.
نظرات (0)